צרו קשר

שם מלא
טלפון
דוא"ל
 

תהליך יצור

תהליך ייצור ביצים מפוסטרות.

1.קבלת ביצי מאכל על ידי משווק מורשה

  של מועצת הלול ומשרד החקלאות.

  בדיקה קפדנית לפי תנאיי קבלה של המפעל.

  סימון הביצים לפי משווק ותאריך.

2. אחסון הביצים בחדר קירור .

3. העברת ביצים לקו השבירה.

4. שבירת הביצים באחד מקווי השבירה לפי סוג הכשרות.

5. הפרדה בין חלבון ,חלמון ,מעורב(חלבון+חלמון).

6. אחסון המוצרים במיכלים .

7. הוספת סוכר,מלח.

8. פיסטור המוצרים.

9. אריזה וסימון המוצרים.

10. אחסון התוצרת בחדרי קירור.

11. אספקה של המוצרים במשאיות קירור של החברה.