צרו קשר

שם מלא
טלפון
דוא"ל
 

שאלות ותשובות

  אני בעל קונדיטוריה,למה כדי לי להשתמש בביצים מפוסטרות ?  

ביצים מפוסטרות הינו מוצר אשר עבר פיסטור על מנת להשמיד את

החיידקים שנמצאים על קליפת הביצה.

במדינת ישראל 6% מהביצים נגועות בחיידק הסלמונלה,

כאשר אתה משתמש בביצים רגילות אתה מסכן את לקוחותייך בחיידק

מסוכן מאוד.

אצלנו במפעל מוצריי הביצים עוברים פיסטור וכל מוצר נשלח לבדיקת

מעבדה על מנת להבטיח שהוא בטוח לשימוש,

לכן משרד הבריאות ממליץ ולפעמיים מחייב להשתמש בביצים מפוסטרות.

  מהו תוקף חיי המדף של ביצים מפוסטרות וביצים קשות ?  

תוקף חיי המדף של ביצים מפוסטרות וביצים קשות.

1 נוזל ביצים מפוסטרות באריזת מיכל פלסטיק בגודל 1,2,4,5 ק"ג

8 ימים מיום הייצור.

2 נוזל ביצים מפוסטרות באריזת BAG IN BOX בגודל 5,10,20 ק"ג,

21 ימים מיום הייצור.

3 ביצים קשות מקולפות בגודל 10 ק"ג ,

30 ימים מיום הייצור.

 

 

 

  מהו תהליך הפיסטור ?  

פיסטור הוא תהליך נפוץ מאוד בתעשיית המזון .

מפעלים רבים מפסטרים את מוצריהם,

המוצר המוכר ביותר הוא חלב מפוסטר שאנחנו שותים יום יום,

אבל מלבד חלב מפסטרים גם מיצים טבעים למינהם ,רטבים וביצים.

תהליך הפיסטור הוא בעצם חימום של המוצר על מנת להשמיד חיידקים

ולאחר חימום המוצר מקבל מכה של קור אשר שומר על אורך חיי המדף

של המוצר.

 

  האם יש הבדלים במוצרים בין החברות שקיימות בשוק ?  

כמובן שכן ,כל יצרן של נוזל ביצים מפוסטרות מייצר את מוצריו

בשיטות שונות ובמיכון שונה.

ההצלחה הגדולה של "סיליס ביצים בע"מ" היא מפני שהמפעל

מייצר מוצרים רבים לפי דרישות מיוחדות של הלקוחות ושומר על

רמה גבוהה של איכות ובטיחות מוצריו.